κανονικό μέγεθος γραμμάτων
μεγάλο μέγεθος γραμμάτων
πολύ μεγάλο μέγεθος γραμμάτων
Αλλαγή μεγέθους
company
logo4

PrintFair

 

Σήμερα η PRINTFAIR έχει στο δυναμικό της 55 άτομα , επεκτείνετε σε 3.400m2 εγκαταστάσεων και εξυπηρετεί κατά μέσο όρο 60 εργασίες ανά ημέρα, οι οποίες περιλαμβάνουν ευρεία γκάμα προϊόντων τόσο στην ψηφιακή όσο και στην offset εκτύπωση. Η μακρόχρονη εμπειρία μας, το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό και ο τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμός μας, εγγυώνται την βέλτιστη ποιοτική διαχείριση των παραγωγών σας.  

Την τελευταία πενταετία η PRINTFAIR με την χρήση πρωτοποριακών εφαρμογών και παρά το δυσμενές οικονομικό περιβάλλον , παρουσιάζει σημαντική ανάπτυξη. Είμαστε μια υγιής εταιρεία , η οποία επενδύει συνεχώς σε ανθρώπινο δυναμικό δημιουργώντας καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες, ώστε  να καλύπτει το σύνολο των εκτυπωτικών αναγκών των πελατών της.  

Βασικό περιουσιακό στοιχείο της PRINTFAIR  η τεχνογνωσία . Μέσα από αυτήν, στρατηγικός στόχος και βασικός σκοπός μας, είναι να βρίσκετε ένα βήμα μπροστά στην σχέση με τους πελάτες της, παρέχοντάς συμβουλευτικές υπηρεσίες για την εύρεση των καλύτερων λύσεων, προσφέροντάς τους άμεση και υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση, στην υψηλότερη ποιότητα, εντός του συμφωνημένου χρονικού πλαισίου. 

Δίνουμε την ψυχή μας στις ιδέες των πελατών μας, δημιουργώντας σχέσεις εμπιστοσύνης, με απόλυτη συνέπεια και προσωπική επικοινωνία, ώστε να γίνουμε ο αποκλειστικός συνεργάτης σας.